Trampkarz
Czy jest juz cos wiadomo o skladzie ligi ?
Gdzie mozna zglaszac druzyne?
Junior młodszy
do kiedy trzeba zglosic sklad???
Trampkarz
Listę zawodników należy wypełnić według załączonego dokumentu i w nieprzekraczalnym terminie do 14 listopada przesłać na adres l.miotke@koscierzyna.pl (nie dostarczać osobiście!!!).
Natomiast zgody rodziców/opiekunów dotyczą tylko tych zawodników, którzy nie ukończyli osiemnastego roku życia. Zgody powinny być dostarczone do 14 listopada.
Drużyny, które nie zastosuja się do powyższych terminów nie zostana dopuszczone do rozgrywek.
Trampkarz starszy
jestem ciekawy jakie zespoły trafią na siebie w barażach ciekawe jaki mecz byłby najciekawszy
Ostatnio edytowany przez zizu17 (2008-11-04 15:21:29)
Nowy użytkownik
Czy wiadomo kiedy terminarze zostaną opublikowane na stronie?
Senior
pelek napisał:
Czy wiadomo kiedy terminarze zostaną opublikowane na stronie?
pelek pomysl troche przeciez terminarze nie moga byc jeszcze gotowe gdyz w niedziele sa tak zwane kwalifikacje do 3 ligi i dopiero wtedy mozna robic terminarz bo wiadomo kto bedzie w tej lidze gral pozdrawiam
Trampkarz starszy
ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby ustalić terminarz poprostu ustawić 4 drużyny, które dołączą do 3 ligi jako x,y, założyć je jako już wyłonione i tylko później wstawić w to miejsce drużyny z barażów. Przynajmniej kolejny już krok z głowy
Senior
a o ktorej w niedziele zaczynaja sie baraze ?
Weteran
Bici napisał:
a o ktorej w niedziele zaczynaja sie baraze ?
zaczynają się o godzinie 10...
pozdro
Junior starszy
no to widać że liga rusza...pierwsze starcia,złośliwości...ach...tego mi przez prawie cały rok brakowało... ale tu i tak spokój w odróżnieniu do pozostałych forów... no to trzeba w niedziele do szóstki się wybrać zobaczyć co to za nowe drużyny do nas dołączą,bo coś czuje że te 3 drużyny które w zeszłym roku tu grały przegrają rywalizację o miejsce w lidze z "beniaminkami"...pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na trybunach i boisku...
Nowy użytkownik
ja bym nie był taki pewien że przegrają
Trampkarz starszy
Szczepek napisał:
ja bym nie był taki pewien że przegrają
No szczepek masz racje, to nie jest nic pewnego że zespoły które grały w zeszlym roku przegrają rywalizację z nowymi zespołami. A może zdaży sie tak ze wszystkie zespoly ktore graly rok temu wygrają baraże i pozostaną w 3 lidze ???
Nowy użytkownik
ja słyszałem o wielu wzmocnieniach ale nie wiem czy to jest prawda