Trampkarz starszy
życzę wszystkim barażowiczom szczęścia jutro a zapewne takie sie przyda coniektórym drużynom
i chyba właśnie szczególnie tym ostatnim z zeszłego sezonu.
Trampkarz starszy
no i chyba wszystkie zespoły które graly w zeszlym roku pożegnały sie z ligą
Trampkarz starszy
no piszcie ja baraze....jakie druzyny graja??
Użytkownik
z tego co słyszałem to Kajko Arizona i Kamikadze odpadly i wejdą nowe zespoły Rusztowania Vademecum i dalej nie wiem
Trampkarz starszy
były jakieś ciekawe mecze??? nikt nie był na barażach???
Trampkarz starszy
Ogolnie To mi sie spodobała gra Rusztowan. Vademecum tez przyzwoicie na 3 ige wystarczy. Poza tym poziom słaby.
Weteran
ciekawy mecz Klukowa Huta z junior grabowo czy jakos tak... niestety PGR gora...
awansowali jeszcze
junior grabowo i drem team
Trampkarz starszy
widzialem mecz grabaowa z arizona....doslownie smiech na sali.....
Weteran
przed barazami mialem wrazenie ze poziom tych barazy bedzie bardziej przyzwoity...z druzyn ktore awansowaly na uwage zasluguja zawodnicy Rusztowan i jeszcze vademecum...
wiadomo moze kiedy bedzie terminarz?
Trampkarz starszy
mam pytanie dlaczego junior grabowo awansowal a nie zespol klukowej huty jezeli w tej grupie kazdy mial tyle samo punktow i liczy sie rozniac bramek z czego najwieksza miala klukowa huta to chyba jakis blad
Trampkarz starszy
Szczerze to mi szkoda ,,DDD Klukowej huty" bardzo dobrze grali szkoda mi ich bo ze stylu gry lepiej sie prezentowali niz grabowo.. kajko tez lepiej gralo niz dream team wiec szkoda mi tych druzyn ale coz . powodzenia w lidze
Trampkarz
Skąd wzieły się takie drużyny jak Łubiana i Czarne konie Skorzewo, tzn jakie to były poprzednio drużyny ?
dani napisał:
Skąd wzieły się takie drużyny jak Łubiana i Czarne konie Skorzewo, tzn jakie to były poprzednio drużyny ?
Teraz Łubiana - kiedyś BLUE, teraz Czarne konie Skorzewo - kiedyś MARGO.
PAPIER napisał:
mam pytanie dlaczego junior grabowo awansowal a nie zespol klukowej huty jezeli w tej grupie kazdy mial tyle samo punktow i liczy sie rozniac bramek z czego najwieksza miala klukowa huta to chyba jakis blad
Awansowało CZAPIEWSKI JUNIOR GRABOWO ponieważ zadecydował bezpośredni mecz. Punktów mieli tyle samo i różnica bramek też była taka sama.
Junior starszy
czyli jednak miałem nosa co do wyników baraży...zgadzam się z Lukis-poziom słaby,myślałem że będzie dobrze...tak na dobrą sprawę to nawet i Rusztowania i tym bardziej Vademecum nic wielkiego nie pokazały...najbardziej szkoda mi DDD,bo grali najładniejszą piłke,a to że przegrali z Grabowem to tylko i wyłącznie pech...teraz zostało czekać tylko na terminarz...pozdro