Nowy użytkownik
Hejzel napisał:
siwykartuska napisał:
Bici napisał:
Jesli to prawda to gratulujebo mi osobiscie siwy jako bramkarz sie spodobal.. tylko strzaly z dystansu musi troszke pocwiczyc
Taka moja mala uwaga, ktora zauwazylem
dziekuje wszystkim za te miłe słówka o mnie ze za służyłem na nagrode i wg za wszystko zawsze starałem sie bronic najlepiej jak potrafiłem . dzieki hejzel za wszystko co dla mnie zrobileś , dziekuje także całej kartuskiej za to że mnie zawsze spieraliście i motywowaliście ma meczach i po ,dziekuje wszystkim kibicą którzy nam zyczyli zwycięstw i chcem zeby kartuska wiedziała ze jestem z was dumny i nigdy sie was nie wstydziłem i nie bede.
spotykamy sie na zakończeniuno i wszystko na ten temat!jak tylko cie widzialem na LO pierwszy raz to zaraz wiedzialem ze bedziesz nasza nadzieja i swiatlem w bramce.Ja lubie pomagac i doceniac ludzi skromnych,o wielkim sercu a zarazem takich co wiedza cos o zyciu i trudnych w nich momentach.ja zawsze to powta.ze nikt nie potra.dotrzec do mlodziezy,pomagac jej tak jak my bo jestesmy takimi ludzmi jak oni i nie patrzymy przez pryzmat ksiazek tak jak kurator czy psycholog,a to przez co zycie nauczy,doswiadczy itp.mozna miec nas za hoolsow BOG wie kogo jeszcze...LICZY SIE TO CO W SERCU,a to ze czasem lubimy cos nawywijac nie zmienia faktu jacy potra.byc wporzadku i czesto pomocni w pokazaniu dobrej drogi.pewnie jak przeczyta to jakis dog czy ktos podobny usmiechnie sie,ale taka jest prawda i szara rzeczywistosc do ktorej wy nigdy nie bedziecie mieli dostepu a co najwarzniejsze szacunku od niego(po za malymi wyjatkami)!taki kurator czy dog jest tylko figura ktora tak naprawde przechodzi obok danej osoby nie pomagajac jej w niczym bo po1 nie potra.z nia rozmawic,po2 dotrzec po3 pokazac sens aby cos zmienic.jezeli tego nie zrozumieja i nie zaczna rozmawiac z ludzmi ktorzy w danym spoleczenstwie maja jakis wplyw,pomysl to moga dalej sidziec za biurkiem i marnotrawic nasze pieniadze ktore dostaja za darmo.DUZO BY TU MOZNA PISAC PODAWAC PRZYKLADOW ALE TO NIE FORUM DO TEGO I MIEJSCE.SIWA MNIE TROCHE NATCHNOL POWTARZAM TROCHE;)))BO DLA TAKICH LUDZI WARTO COS ROBIC.
jeszcze raz dzieki hejzel ja wiem że zawsze moge sie do ciebie zwócic o jakąś pomoc ty mi nigdy nie odmówisz
Senior
Hejzel napisał:
siwykartuska napisał:
Bici napisał:
Jesli to prawda to gratulujebo mi osobiscie siwy jako bramkarz sie spodobal.. tylko strzaly z dystansu musi troszke pocwiczyc
Taka moja mala uwaga, ktora zauwazylem
dziekuje wszystkim za te miłe słówka o mnie ze za służyłem na nagrode i wg za wszystko zawsze starałem sie bronic najlepiej jak potrafiłem . dzieki hejzel za wszystko co dla mnie zrobileś , dziekuje także całej kartuskiej za to że mnie zawsze spieraliście i motywowaliście ma meczach i po ,dziekuje wszystkim kibicą którzy nam zyczyli zwycięstw i chcem zeby kartuska wiedziała ze jestem z was dumny i nigdy sie was nie wstydziłem i nie bede.
spotykamy sie na zakończeniuno i wszystko na ten temat!jak tylko cie widzialem na LO pierwszy raz to zaraz wiedzialem ze bedziesz nasza nadzieja i swiatlem w bramce.Ja lubie pomagac i doceniac ludzi skromnych,o wielkim sercu a zarazem takich co wiedza cos o zyciu i trudnych w nich momentach.ja zawsze to powta.ze nikt nie potra.dotrzec do mlodziezy,pomagac jej tak jak my bo jestesmy takimi ludzmi jak oni i nie patrzymy przez pryzmat ksiazek tak jak kurator czy psycholog,a to przez co zycie nauczy,doswiadczy itp.mozna miec nas za hoolsow BOG wie kogo jeszcze...LICZY SIE TO CO W SERCU,a to ze czasem lubimy cos nawywijac nie zmienia faktu jacy potra.byc wporzadku i czesto pomocni w pokazaniu dobrej drogi.pewnie jak przeczyta to jakis dog czy ktos podobny usmiechnie sie,ale taka jest prawda i szara rzeczywistosc do ktorej wy nigdy nie bedziecie mieli dostepu a co najwarzniejsze szacunku od niego(po za malymi wyjatkami)!taki kurator czy dog jest tylko figura ktora tak naprawde przechodzi obok danej osoby nie pomagajac jej w niczym bo po1 nie potra.z nia rozmawic,po2 dotrzec po3 pokazac sens aby cos zmienic.jezeli tego nie zrozumieja i nie zaczna rozmawiac z ludzmi ktorzy w danym spoleczenstwie maja jakis wplyw,pomysl to moga dalej sidziec za biurkiem i marnotrawic nasze pieniadze ktore dostaja za darmo.DUZO BY TU MOZNA PISAC PODAWAC PRZYKLADOW ALE TO NIE FORUM DO TEGO I MIEJSCE.SIWA MNIE TROCHE NATCHNOL POWTARZAM TROCHE;)))BO DLA TAKICH LUDZI WARTO COS ROBIC.
Dziękujemy za piękny wykład
Pozdro Hejzel
Weteran
Bici napisał:
Hejzel napisał:
siwykartuska napisał:
Dziękujemy za piękny wykład
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro Hejzel
nastepny bedzie na rozdaniu nagrod,mam nadzieje ze miodzio da mi 10-15 min na male przemowienie;)))))
Senior
Hejzel napisał:
Bici napisał:
Hejzel napisał:
no i wszystko na ten temat!jak tylko cie widzialem na LO pierwszy raz to zaraz wiedzialem ze bedziesz nasza nadzieja i swiatlem w bramce.Ja lubie pomagac i doceniac ludzi skromnych,o wielkim sercu a zarazem takich co wiedza cos o zyciu i trudnych w nich momentach.ja zawsze to powta.ze nikt nie potra.dotrzec do mlodziezy,pomagac jej tak jak my bo jestesmy takimi ludzmi jak oni i nie patrzymy przez pryzmat ksiazek tak jak kurator czy psycholog,a to przez co zycie nauczy,doswiadczy itp.mozna miec nas za hoolsow BOG wie kogo jeszcze...LICZY SIE TO CO W SERCU,a to ze czasem lubimy cos nawywijac nie zmienia faktu jacy potra.byc wporzadku i czesto pomocni w pokazaniu dobrej drogi.pewnie jak przeczyta to jakis dog czy ktos podobny usmiechnie sie,ale taka jest prawda i szara rzeczywistosc do ktorej wy nigdy nie bedziecie mieli dostepu a co najwarzniejsze szacunku od niego(po za malymi wyjatkami)!taki kurator czy dog jest tylko figura ktora tak naprawde przechodzi obok danej osoby nie pomagajac jej w niczym bo po1 nie potra.z nia rozmawic,po2 dotrzec po3 pokazac sens aby cos zmienic.jezeli tego nie zrozumieja i nie zaczna rozmawiac z ludzmi ktorzy w danym spoleczenstwie maja jakis wplyw,pomysl to moga dalej sidziec za biurkiem i marnotrawic nasze pieniadze ktore dostaja za darmo.DUZO BY TU MOZNA PISAC PODAWAC PRZYKLADOW ALE TO NIE FORUM DO TEGO I MIEJSCE.SIWA MNIE TROCHE NATCHNOL POWTARZAM TROCHE;)))BO DLA TAKICH LUDZI WARTO COS ROBIC.Dziękujemy za piękny wykład
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdro Hejzel
nastepny bedzie na rozdaniu nagrod,mam nadzieje ze miodzio da mi 10-15 min na male przemowienie;)))))
Spoko Trzymam Cię za słowo
a właśnie... w Piątek jest to zakończenie ? i w ogóle na jaką godzinę ?
Weteran
tak w piatek chyba po 18?jestem w trakcie pisania takze napewno bedzie.troche podziekowan bedzie i to min.dlaczego, dla kogo gralismy i komu chcemy dedykowac ten nasz maly sukces;)
Senior
Hejzel napisał:
tak w piatek chyba po 18?jestem w trakcie pisania takze napewno bedzie.troche podziekowan bedzie i to min.dlaczego, dla kogo gralismy i komu chcemy dedykowac ten nasz maly sukces;)
Hehe no to pisz tam sobie Bedzie ciekawie
Trampkarz
ale po co to piszesz? kogo to interseuje oprócz Ciebie i waszej druzyny? kogo z 1, wiekszosci 2 i calej 3 obchodzi co do Ciebie przemowilo, natchnelo itp ? Chyba sam odpoiwesz sobie , ze bardzo mało albo nic. Tak wiec zanim cos powiesz , przemysl czy ma to jakikolwiek sens....
Weteran
Perkoz napisał:
ale po co to piszesz? kogo to interseuje oprócz Ciebie i waszej druzyny? kogo z 1, wiekszosci 2 i calej 3 obchodzi co do Ciebie przemowilo, natchnelo itp ? Chyba sam odpoiwesz sobie , ze bardzo mało albo nic. Tak wiec zanim cos powiesz , przemysl czy ma to jakikolwiek sens....
to jest twoje zdanie,plytkie i puste ktore nie rozumie tego co zostalo napisane bo jak ma rozumiec sens skoro sie nie ma pojecia o co chodzi i do czego zmierza.jezeli chodzi o takie wypowiedzi zawsze sa przemyslane a co najwa.akceptowane i popierane przez srodowisko ktore wie o co chodzi.wiadomo ze pewne sprawe nie interesuja osob ktore ich nie tycza ale to ty gosciu jestes jednostka ktora po za swoim zadem nie widzi nic innego.z takim zdaniem jak ty to nie ma mowy o tym zeby sie liczyc,a np.jednego z frendziakow ktory robi magisterke z resocjalizacji i wie a zarazem popiera tego typu pokazywanie czy tez dostrze.pewnych bledow po to by pomagac ludziom ktorych zycie nie rozpieszcza i czesto kladzie klody po nogi.tamten post byl odpowiedzia na podziekowania siwego,a na koncu napisalem ze to nie miejsce zeby to rozwijac bo nie ma to sensu cho.przez takie osoby jak ty ktore sie udzielaja jak jest afera,pelne kompleksow i za pseudo ksywa bo po co maja wiedziec co za detka jestem na codzien.dla mnie nie ma tematu!
Trampkarz
wyrażam to co myślę,czyli to, że Twoje wywody z głębi serca są mało interesujące, a to czy moja opinia jest pusta i płytka. Ja rozumiem o czym napisałeś w postach i do kogo one są skierowane i nie pisze, że są bezsensowne tylko sama idea ich powstania wydaje mi sie bezcelowa... Sądzę, iż piłkarza z pierwszej ligi, trzeciej, bezstronnego widza i kogo tam jeszcze interesuje awans Kartuskiej, a nie cała reszta obok tego, czyli to co piszesz raz po raz... Uwierz, że to dla kogo graliście, co wami kierowało i cała reszta jest mało interesująca dla 36 drużyn, które brały udział w lidze. Fajnie, że zebraliście się, pomogliście sobie i wygraliście 2 ligę- szacunek i respekt, ale po co na siłę próbujesz wzruszyć wszystkich dookoła ? Gdybym jako widz przyszedł na zakończenie ligi chcąc zobaczyć najlepszych bramkarzy, strzelców i pogadać o minionym sezonie to pomyśl co obchodziłoby mnie to co Ty miałbyś do powiedzenia po raz kolejny o waszej drużynie?
Weteran
Perkoz napisał:
wyrażam to co myślę,czyli to, że Twoje wywody z głębi serca są mało interesujące, a to czy moja opinia jest pusta i płytka. Ja rozumiem o czym napisałeś w postach i do kogo one są skierowane i nie pisze, że są bezsensowne tylko sama idea ich powstania wydaje mi sie bezcelowa... Sądzę, iż piłkarza z pierwszej ligi, trzeciej, bezstronnego widza i kogo tam jeszcze interesuje awans Kartuskiej, a nie cała reszta obok tego, czyli to co piszesz raz po raz... Uwierz, że to dla kogo graliście, co wami kierowało i cała reszta jest mało interesująca dla 36 drużyn, które brały udział w lidze. Fajnie, że zebraliście się, pomogliście sobie i wygraliście 2 ligę- szacunek i respekt, ale po co na siłę próbujesz wzruszyć wszystkich dookoła ? Gdybym jako widz przyszedł na zakończenie ligi chcąc zobaczyć najlepszych bramkarzy, strzelców i pogadać o minionym sezonie to pomyśl co obchodziłoby mnie to co Ty miałbyś do powiedzenia po raz kolejny o waszej drużynie?
nikt sie nie ma wzruszac.tu nie chodzi o nasza druzyne,a to ze mianowales sie rzecznikiem 36 dru.mam to hohoho;)).kazdy kto odbiera jakas nagrode,czy to puchar,czy to nobla,czy to oskara ma prawo do zabrania glosu,podziekowania itd.z czego my sko.no a jak juz bedziesz to wyjdziesz.w tych 3 ligach jest tyle osob z famili ktore sa posrednie czy bez...zwiazane z tym wszystkim ze naprawde nie wysilaj sie bo szkoda twojego czasu.to ze ciebie to nieinteresuje nie ma to znaczenia.
Ostatnio edytowany przez Hejzel (2009-02-23 11:53:41)
Trampkarz
mnie sie wydaje ze znaczenia nie ma właśnie to co Ty wypisujesz ....
Oskara i Nobla.... to porównałeś...
Weteran
Perkoz napisał:
mnie sie wydaje ze znaczenia nie ma właśnie to co Ty wypisujesz ....
Oskara i Nobla.... to porównałeś...
to nie bylo por.,a przenosnia,chodzi o samo wreczenie nagrod obojetnie czy za kregle,konkurs literacki itd.zawsze jest takie same do ktorego trzeba sie odniesc slowem.to jest proste jak w polityce ja prawica ty postkomuna;))to jest przyklad por.dlatego musi ci sie wydawac!jak sie przedstawisz to ci powiem dlaczego dla ciebie nie ma to znaczenia.
Trampkarz
napisałem, że mało interesujące jest to co piszesz, ale Ty nie potrafisz rozmawiać tylko od razu atakować, a ja czegoś takiego nie akceptuje więc kończę temat ....
Oskar i Nobel to porównanie. Użycie tych nagród w celach przenośni nie ma żadnego sensu( mowa o kwestiach typowo językowych)
aaa.... prawica to opcja polityczna a postokomuna to ustrój wiec znowu coś nie gra ....
nie ma co sie mądrować. Pewnie jeszcze raz mnie obrazisz,ale spokojnie, ja już nic nie napisze bo sie nie rozumiemy.
Weteran
Perkoz napisał:
napisałem, że mało interesujące jest to co piszesz, ale Ty nie potrafisz rozmawiać tylko od razu atakować, a ja czegoś takiego nie akceptuje więc kończę temat ....
Oskar i Nobel to porównanie. Użycie tych nagród w celach przenośni nie ma żadnego sensu( mowa o kwestiach typowo językowych)
aaa.... prawica to opcja polityczna a postokomuna to ustrój wiec znowu coś nie gra ....
nie ma co sie mądrować. Pewnie jeszcze raz mnie obrazisz,ale spokojnie, ja już nic nie napisze bo sie nie rozumiemy.
hahaha widze ze slabo z twoim ja.bo ja reprezentuje prawice i to sie zgadza ze to opcja polityczna,a ty reprezen.postkomune czyli tak jak np SLD a co to ma do ustroju ....hahahahaha KOMUNIZM TO USTROJ,KTORY JEST REPREZENTOWANY OBECNIE PRZEZ POSTKOMUNE.PERKOZ TO MALY PTAK KTORY CZESTO TEZ JEST ZAKRECONY;))JAK MA MIEC SENS JAK TO CO PISZESZ I REPREZENTUJESZ NIE MA SENSU,ALE MASZ RACJE KONCZMY TE DYWAGACJE;)A PO DRUGIE JAK MOZNA ROZMAWIAC Z ANONIMOWA OSOBA!
Ostatnio edytowany przez Hejzel (2009-02-23 14:36:02)
Junior starszy
Hejzel napisał:
Perkoz napisał:
nie ma co sie mądrować. Pewnie jeszcze raz mnie obrazisz,ale spokojnie, ja już nic nie napisze bo sie nie rozumiemy.hahaha widze ze slabo z twoim ja.bo ja reprezentuje prawice i to sie zgadza ze to opcja polityczna,a ty reprezen.postkomune czyli tak jak np SLD a co to ma do ustroju ....hahahahaha KOMUNIZM TO USTROJ,KTORY JEST REPREZENTOWANY OBECNIE PRZEZ POSTKOMUNE.PERKOZ TO MALY PTAK KTORY CZESTO TEZ JEST ZAKRECONY;))JAK MA MIEC SENS JAK TO CO PISZESZ I REPREZENTUJESZ NIE MA SENSU,ALE MASZ RACJE KONCZMY TE DYWAGACJE;)A PO DRUGIE JAK MOZNA ROZMAWIAC Z ANONIMOWA OSOBA!
powiem tak-starałem się nie wpieprzać w wasze sprawy tj. 2 ligi...ale jak widzę takie gafy to mi się śmiać po prostu chce...nie mam nic do ciebie hejzel ale na drugi raz nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia-a przykład jest powyżej...
i jeszcze jedno...to co pisałeś na temat kuratorów i psiarni-nie do końca bym się z tobą zgodził...uogólniasz wszystkich pracujących w tych zawodach,poza tym nie możesz być obiektywny bo przecież wszystkim wiadoma jest twoja niechęć do Policji,a jeżeli np.ja wiem że nie będę obiektywny to staram się w ogóle nie wypowiadać na dany temat...tyle z mojej strony
poza tym gratuluje awansu i pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Dragg (2009-02-23 18:46:13)