Trampkarz starszy
adriano może rzadko się mylisz ale w tym przypadku jesteś w dużym błędzie. A jeśli chodzi o uważne czytanie oraz "kto czyta nie błądzi" to w woli wyjaśnienia nie będziesz miał możliwości założenia mi paru siatek, ponieważ jak już pisałem wcześniej ja nie gram w piłkę. Pozdrawim
Weteran
Do adriano; masz całkowitą rację,dlatego ja czytam i to bardzo uważnie! Pozdrowiam
Weteran
jeszcze miesiac i zaczynamy ciesze sie ze mezcze beda rozgrywane tylko w koscierzynie bo jak wiadomo w skorzewie na sali byly pustki no na niektorych mezczach bylo troche kibicow BRAWO ORGANIZATORZY!!!!!!!!!!!!!
Weteran
juras napisał:
vittorio11; to jest Genio na bank!!!
chociaz to bylby Genio to co? co wy macie za kompleksy chlopaki?
jedni sa od grania, inni od sedziowania, a jeszcze inni
OD NAPINANIA SIE NA TYM FORUM
juz zaznaczam ze ja naleze do pierwszej grypy ;p
Senior
siwylpe8 napisał:
juras napisał:
vittorio11; to jest Genio na bank!!!
chociaz to bylby Genio to co? co wy macie za kompleksy chlopaki?
jedni sa od grania, inni od sedziowania, a jeszcze inni
OD NAPINANIA SIE NA TYM FORUM
juz zaznaczam ze ja naleze do pierwszej grypy ;p
widze ze przybylo na tym forum ludzi normalnych aby bylo ich jak najwiecej brawo siwylpe8 !! Pozdro dla jurasa !!
Weteran
Do siwylpe8;gdzie ty widzisz napinanie chłopie? {pozdro.}
Trampkarz starszy
MIODZIO dla uzupełnienia całości jeśli to możliwe stwórz listę drużyn które się zgłosiły do rozgrywek a nie brały udziału w zeszłym sezonie. Pozdrawiam.
Trampkarz
Są juz może jakieś koncepcje jak te nowe drużyny będą mogły się do 3 ligi dostać ? Jakiś turniej o awans
?
Trampkarz
MIODZIO napisał:
15 lub 16 listopada będzie turniej kwalifikacyjny nowych drużyn i 4 drużyn z ostatnich miejsc poprzedniej III ligi.
ile bedzie druzyn w kazdej lidze?
KARTUSKA napisał:
jeszcze miesiac i zaczynamy ciesze sie ze mezcze beda rozgrywane tylko w koscierzynie bo jak wiadomo w skorzewie na sali byly pustki no na niektorych mezczach bylo troche kibicow BRAWO ORGANIZATORZY!!!!!!!!!!!!!
to mecze tylko na sokolni czy w 6 takze?
Weteran
gor58;na sokolni i w szóstce!
Weteran
podobno wiekszosc sokolnia (jezeli chodzi o2 lige)
Ostatnio edytowany przez Lukis (2008-11-01 10:07:50)
Weteran
ryba na sokolni i w 6