Junior młodszy
to sie okaze w piatek 27 o 18
Weteran
boss napisał:
a wiecie kto w koncu został tym najlepszym bramkarzem ligi?????????????
SSSSSSSSSIIIIIIIIIIWWWWWWWWWWWWWWWYYYYYYYYYYY Z KARTUSKIEJ!!!!!!!!!!!BRAWO DLA TEGO CHLOPAKA
Senior
KARTUSKA napisał:
boss napisał:
SSSSSSSSSIIIIIIIIIIWWWWWWWWWWWWWWWYYYYYYYYYYY Z KARTUSKIEJ!!!!!!!!!!!BRAWO DLA TEGO CHLOPAKA
Dobra dobra juz sie tak nie podniecajcie Pewnie wygra bo zasluzyl na to ale juz spokojnie ok
?
Weteran
Bici napisał:
KARTUSKA napisał:
boss napisał:
Dobra dobra juz sie tak nie podniecajcie
Pewnie wygra bo zasluzyl na to ale juz spokojnie ok
![]()
![]()
?
ty sie zawsze wygadasz hehe nooo....z tego co slyszalem to naj...bramkarzem zostal nasz maly wojownik o wielkim sercu SIWY.NAPEWNO ZASL.NA TO W 100%!
Senior
Hejzel napisał:
Bici napisał:
KARTUSKA napisał:
SSSSSSSSSIIIIIIIIIIWWWWWWWWWWWWWWWYYYYYYYYYYY Z KARTUSKIEJ!!!!!!!!!!!BRAWO DLA TEGO CHLOPAKADobra dobra juz sie tak nie podniecajcie
![]()
![]()
?
ty sie zawsze wygadasz hehe nooo....z tego co slyszalem to naj...bramkarzem zostal nasz maly wojownik o wielkim sercu SIWY.NAPEWNO ZASL.NA TO W 100%!
Jesli to prawda to gratuluje bo mi osobiscie siwy jako bramkarz sie spodobal.. tylko strzaly z dystansu musi troszke pocwiczyc
Taka moja mala uwaga, ktora zauwazylem
Junior starszy
jakie druzyny was rozczarowaly w tym sezonie:P?
Trampkarz starszy
Ciencompole;d
Junior starszy
mastersi napewno zaskoczyli w tym sezonie,tad-met ktory mial koncowke bardzo dobra,szkoda ze nie zajeli 1 miejsca bo napenwo im sie to nalezalo.
Trampkarz starszy
zlote piaski- quer 2-1
mr. serwis- tencom 3-2
dremex-hus bylem jak bylo 2-2 ale to nie koncowy wynik
Nowy użytkownik
dreamex-husqvarna 3-3 po karnych utrzymali sie dreamex
Junior starszy
brawo dla chlopakow z mr. serwers:)
3 liga 3 liga tencompol:D
Weteran
wreszcie koniec,niestety huss...sie nie udalo mimo ze nie wiele brakowalo.teraz czas na nagrody hehe, pare miesiecy przerwy i CZAS na zrobienie nowych stro.,jakis wzmocnien i zaplacenia kary;)))!DZIEKUJE TYM CO SA I BYLI,PIERDOLE TYCH CO SIE ODWROCILI!!!KARTUSKA DO KONCA!!! PS szkoda ze tad-met nie awansowal buhehehehehehehehehehehehehehe to aluzja oczywiscie!
Nowy użytkownik
Bici napisał:
Hejzel napisał:
Bici napisał:
Dobra dobra juz sie tak nie podniecajcie
![]()
![]()
?
Jesli to prawda to gratuluje
bo mi osobiscie siwy jako bramkarz sie spodobal.. tylko strzaly z dystansu musi troszke pocwiczyc
dziekuje wszystkim za te miłe słówka o mnie ze za służyłem na nagrode i wg za wszystko zawsze starałem sie bronic najlepiej jak potrafiłem . dzieki hejzel za wszystko co dla mnie zrobileś , dziekuje także całej kartuskiej za to że mnie zawsze spieraliście i motywowaliście ma meczach i po ,dziekuje wszystkim kibicą którzy nam zyczyli zwycięstw i chcem zeby kartuska wiedziała ze jestem z was dumny i nigdy sie was nie wstydziłem i nie bede.
spotykamy sie na zakończeniu
Ostatnio edytowany przez siwykartuska (2009-02-21 20:52:33)
Weteran
siwykartuska napisał:
Bici napisał:
Hejzel napisał:
ty sie zawsze wygadasz hehe nooo....z tego co slyszalem to naj...bramkarzem zostal nasz maly wojownik o wielkim sercu SIWY.NAPEWNO ZASL.NA TO W 100%!Jesli to prawda to gratuluje
bo mi osobiscie siwy jako bramkarz sie spodobal.. tylko strzaly z dystansu musi troszke pocwiczyc
dziekuje wszystkim za te miłe słówka o mnie ze za służyłem na nagrode i wg za wszystko zawsze starałem sie bronic najlepiej jak potrafiłem . dzieki hejzel za wszystko co dla mnie zrobileś , dziekuje także całej kartuskiej za to że mnie zawsze spieraliście i motywowaliście ma meczach i po ,dziekuje wszystkim kibicą którzy nam zyczyli zwycięstw i chcem zeby kartuska wiedziała ze jestem z was dumny i nigdy sie was nie wstydziłem i nie bede.
spotykamy sie na zakończeniu
no i wszystko na ten temat!jak tylko cie widzialem na LO pierwszy raz to zaraz wiedzialem ze bedziesz nasza nadzieja i swiatlem w bramce.Ja lubie pomagac i doceniac ludzi skromnych,o wielkim sercu a zarazem takich co wiedza cos o zyciu i trudnych w nich momentach.ja zawsze to powta.ze nikt nie potra.dotrzec do mlodziezy,pomagac jej tak jak my bo jestesmy takimi ludzmi jak oni i nie patrzymy przez pryzmat ksiazek tak jak kurator czy psycholog,a to przez co zycie nauczy,doswiadczy itp.mozna miec nas za hoolsow BOG wie kogo jeszcze...LICZY SIE TO CO W SERCU,a to ze czasem lubimy cos nawywijac nie zmienia faktu jacy potra.byc wporzadku i czesto pomocni w pokazaniu dobrej drogi.pewnie jak przeczyta to jakis dog czy ktos podobny usmiechnie sie,ale taka jest prawda i szara rzeczywistosc do ktorej wy nigdy nie bedziecie mieli dostepu a co najwarzniejsze szacunku od niego(po za malymi wyjatkami)!taki kurator czy dog jest tylko figura ktora tak naprawde przechodzi obok danej osoby nie pomagajac jej w niczym bo po1 nie potra.z nia rozmawic,po2 dotrzec po3 pokazac sens aby cos zmienic.jezeli tego nie zrozumieja i nie zaczna rozmawiac z ludzmi ktorzy w danym spoleczenstwie maja jakis wplyw,pomysl to moga dalej sidziec za biurkiem i marnotrawic nasze pieniadze ktore dostaja za darmo.DUZO BY TU MOZNA PISAC PODAWAC PRZYKLADOW ALE TO NIE FORUM DO TEGO I MIEJSCE.SIWA MNIE TROCHE NATCHNOL POWTARZAM TROCHE;)))BO DLA TAKICH LUDZI WARTO COS ROBIC.