Junior młodszy
napewno możecie liczyć na doping...
Junior
atmosfera napewno bedzie ciekawa
Trampkarz starszy
ja tam myśle że Serversi awansują, bo jak wiadomo wygrane budują a zespół z niższej ligi musiał wygrywać. Mają lepsze morale od barażowicza z 2 ligi i to moze być ich szansą
Junior młodszy
no niby tak,ale napewno Ci co graja o byt w 1 i 2 lidze tez napewno nie odpuszcza i bede walczyc...
Trampkarz starszy
no beda walczyć, ale oni przegrywali a Serversi wygrywali i to ich niesie, co w konsekwencji może skutkować awansem
Weteran
dobro-dobro napisał:
ja tam myśle że Serversi awansują, bo jak wiadomo wygrane budują a zespół z niższej ligi musiał wygrywać. Mają lepsze morale od barażowicza z 2 ligi i to moze być ich szansą
lepsze morale ? a byles na ich ostatnim meczu?
barazowicze maja sie dobrze i juz nie moga sie doczekac meczu
nie poszlo w lidze to wypadalo by sie utrzymac a tym bardziej ze gramy na swoich znajomych itp
zycze powodzenia w sobote
Senior
Lukis napisał:
dobro-dobro napisał:
lepsze morale ? a byles na ich ostatnim meczu?
barazowicze maja sie dobrze i juz nie moga sie doczekac meczu![]()
nie poszlo w lidze to wypadalo by sie utrzymac a tym bardziej ze gramy na swoich znajomych itp
zycze powodzenia w sobote
i tak przegracie
Lukis hehe
Junior starszy
złote Piaski - Quersportivo 1
Mr-servers.net - Tencom-pol 2
Husqvarna - Dreamex 2
Nowy użytkownik
Chciałbym jeszcze poruszyć kwestie króla strzelców. Może i niewiele osób zauważyło ale jeden z zawodników druzyny wąglikowice, chyba Jaszewski miał niewiele goli mniej niż wojna. Oglądałem ostatni mecz wąlikowic i gdyby wykorzystali wszystkie sytuacje grając szczególnie na jednego zawodnika to wojna by się zdziwił. Zabrakło ok 10 bramek co było jak najbardziej realne. To tyle. Temat można uznać za zamknięty ale myśle że za rok króla strzelców odbierze właśnie ten zawodnik - Jaszewski.
Junior starszy
gall_anonim napisał:
Chciałbym jeszcze poruszyć kwestie króla strzelców. Może i niewiele osób zauważyło ale jeden z zawodników druzyny wąglikowice, chyba Jaszewski miał niewiele goli mniej niż wojna. Oglądałem ostatni mecz wąlikowic i gdyby wykorzystali wszystkie sytuacje grając szczególnie na jednego zawodnika to wojna by się zdziwił. Zabrakło ok 10 bramek co było jak najbardziej realne. To tyle. Temat można uznać za zamknięty ale myśle że za rok króla strzelców odbierze właśnie ten zawodnik - Jaszewski.
Dokładnie 13 bramek-tyle ich dzieliło...poza tym Wojna nie grał w kilku meczach...to tyle
choć ten gościu z Wąglikowic też ładnie bramek na stukał....
ale co do twoich przewidywań to możesz się ty za rok ładnie zdziwić
pozdrawiam
Trampkarz
Szkoda ze to forum upadło. Nic tu już się nie dzieja a na tym Kościerskim jeszcze wieksza stypa...
Trampkarz
Tylko że już w innej drużynie. I to będzie król 2 ligi zycze mu tego:P